Ilmainen kartoitus yrityksellesi

Kutsu Kukko kylään

Kartoitamme tarpeesi veloituksetta

Tänä päivänä moni harkitsee Applen laitteita myös työympäristön tai yrityksen tarpeisiin. Mutta soveltuvatko Mac-tietokoneet, iPadit ja iPhonet oikeiksi työkaluiksi oikeille yrityksille? Eivätkös ne ole leluja kuluttajille ja taiteilijoille? Vastaukset näihin kysymyksiin ovat nykyään yhä useammin kyllä ja ei. Kun yritys tai yrittäjä valitsee laitteisto- tai ohjelmistotoimittajan, on hyvin tärkeää, että valinta perustuu huolelliseen harkintaan sekä perusteelliseen selvitystyöhön. Siksi iKukko tarjoaa vastaisuudessa yrityksille ilmaisen kartoituksen.

Meille Applen tuotteet ja palvelut ovat tuttuja, ja osaamme tehdä asiantuntijoina suosituksen siitä, olisiko OS- X- tai iOS-ympäristöön siirtyminen kannattavaa. Tuomme kartoituksen aikana esiin haasteet sekä teemme yrittäjän tai yrityksen niin halutessa perusteellisen arvion siirtymisen kustannuksista. Lopulta teemme suosituksen yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivasta laite- ja palvelukokonaisuudesta, sekä suunnitelman jonka avulla muutos toteutetaan.

Jos Applen tuotteet ja ratkaisut eivät ole tuttuja, voi kuitenkin olla vaikeaa nähdä sitä lisäarvoa, mikä vaihtamalla saavutettaisiin.

Applen tuotteiden hyödyt

Applen tuotteiden yleisesti tunnustettuja hyötyjä ovat niiden pitkäikäisyys, helppokäyttöisyys sekä esteettisyys. Kilpailijoihin verrattuna korkeat ostohinnat saavat helposti aikaan mielikuvan, että tuotteet olisivat kalliita. Kuitenkin kustannuksia arvioidessa tulee ottaa huomioon laitteiden ja palveluiden koko elinkaari, ja yleensä silloin Applen tuotteet erottuvat selvästi edukseen. Apple on yksi harvoja tietokonetoimittajia, joka valmistaa sekä laitteet että niiden mukana tulevat ohjelmistot. Tästä johtuen Applen laitteisto- ja ohjelmistointegraatio on omaa luokkaansa. Hyvin testatut ja integroidut tuotteet vähentävät laitteiden kanssa ilmeneviä ongelmia sekä parantavat yrityksen tietoturvaa. Helppokäyttöisyydestä seuraa säästöjä, sillä asioiden tekemisessä ei mene työntekijöiltä yhtä paljon aikaa. Esteettisyyden taas on todettu tutkimuksissa parantavan työntekijöiden mielialaa ja viihtyvyyttä. Syitä harkita Applen tuotteita on itseasiassa paljon, kun ei tuijoteta pelkästään numeroita.

Osaksi kokonaisuutta

iKukko on IT-palveluja tarjoavan ITC:n alter-ego. Laaja IT-alan osaamisemme tarjoaa yrityksellesi helpon ja turvallisen tavan tutusta Apple-maailmaan. Aina paras ratkaisu ei välttämättä tarkoita täyttä sitoutumista Applen laitteisiin ja palveluihin, mutta saatat yllättyä siitä, mitä kaikkea kaunis ulkokuori kätkee taakseen. Kutsu siis kukko kylään.

Tiedustelut ja ajanvaraukset voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ikukko.fi

Andreas Modinos, ACSP
iKukko / ITC-Solution Group Oy