Kukko kasvaa

Kiitos lämpimästä vastaanotosta

Kysyntä selvässä nousussa

Syksy on täällä. Niin on myös uusin iPhone. iKukko jättää tuotteista hehkuttamisen asiaan enemmän vihkiytyneelle medialle ja keskittyy jälleen asiaan.

Meille saapuvien viestien ja puheluiden määrä on kasvanut tasaisesti iKukon lanseeraamisen jälkeen ja olemme siksi ryhtyneet laajentamaan toimintaamme. Kyselyitä on tullut erityisesti tekniseen tukeen ja huoltoon. Opetukseen liittyviä kyselyitä on tullut vähemmän, mutta uskomme että emme yksinkertaisesti ole tavoittaneet kovin tehokkaasti niitä teistä, joilla tarvetta käytön opetteluun on. Lisäksi tähän asti emme ole käytössä olevan tilan vuoksi voineet tarjota kursseja niin usein, tai isolle joukolle kuin toivoisimme. Tähän ja moneen muuhun asiaan on kuitenkin tulossa muutos!

Uusi tila ja uusia kasvoja

iKukko on saamassa lähitulevaisuudessa oman toimitilan erillään ITC:n toimistoista. Lisäksi joukkoomme on liittynyt uusia kasvoja. Näiden muutosten turvin uskon että pystymme paremmin palvelemaan kaikkia meillä vierailevia. Kuuntelemme mielellämme myös toiveitanne sen suhteen, miten iKukon toimintaa tulisi kehittää. Tähänastinen palaute on ollut rohkaisevaa ja palvelumme on tavoittanut asiakkaita jopa kaupungin rajojen ulkopuolelta.

Miten vastaisuudessa?

Jos mahdollista, toivoisimme että vastaat lyhyeen kyselyyn. Se auttaa meitä kehittämään iKukkoa oikeaan suuntaan. Kiittäen,

Andreas Modinos, ACSP
iKukko / ITC-Solution Group Oy