Hyvää Joulua 2016!

iKukon lempitapa ehostaa Mac Joulua varten on lumisade-näytönsäästäjä

Toimi seuraavasti:

  1. Lataa Snowfall ja avaa sen asennuspaketti kaksoisnapsauttamalla sitä Finderissa.
   snowfall_dmg
  2. Kopioi aukeavasta ikkunasta Snowfall.qtz-niminen tiedosto kirjastosi näytönsäästäjille tarkoitettuun kansioon (~/Library/Screen Savers). Voit avata kyseisen kansion Finderissa valitsemalla Siirry-valikosta kohdan Siirry kansioon… ja kopioimalla mainitun polun tekstikenttään.
   siirry_kansioon1

  Asetusten muuttaminen

  Koska näytönsäästäjä on tarkoitettu macOS 10.6 ”Snow Leopard”- ja vanhemmille käyttöjärjestelmille, ei sen asetuksia pysty muokkaamaan normaalisti valitsemalla ’Näytönsäästäjän valinnat’. Näin tulisi kuitenkin kerran tehdä, että käyttöjärjestelmä luo asetustiedoston. Kyseistä asetustiedostoa pystyy muokkaamaan Applen Xcode-kehitystyökalulla, mutta iKukko on luonut valmiiksi sellaisen asetustiedoston, jolla lumisateen tausta muuttuu rauhallisen siniseksi.
  snowfall_settings

  1. Lataa iKukon muokattu asetustiedosto (Snowfall_iKukkoMod.plist) tästä.
  2. Snowfall-näytönsäästäjän asetustiedosto löytyy kansiosta ~/Library/Preferences/ByHost/
  3. Asetustiedoston nimi alkaa Snowfall-sanalla ja loppuosa siitä on pitkä rimpsu erilaisia kirjain- ja numeroyhdistelmiä. Se saattaisi olla esimerkiksi Snowfall.84373702-C1B6-55A7-958B-DF085E825612.plist. Nimeä tallentamasi Snowfall_iKukkoMod.plist tiedosto niin, että nimet ovat samat.
  4. Korvaa tämän jälkeen alkuperäinen asetustiedosto iKukon versiolla.
  5. Kun olet kirjautunut kerran ulos ja takaisin sisään, pitäisi näytönsäästäjän nyt olla samoissa väreissä kuin ylläolevassa videopätkässäkin.

  iKukko toivottaa kaikille erittäin hyvää Joulua 2016!

  Viitteet

  1. http://www.alittlebitofnothingleft.net/snowfall/
  2. http://hints.macworld.com/article.php?story=20130908042828630